Öğretim Üyemizin Kariyer Projesine TUBİTAK desteği
28.12.2023

Bölümümüz öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ömer Burak İSTANBULLU’nun yürütücüsü olduğu, ve yine bölümümüz öğretim elamanı Dr. Öğr. Üyesi Hamed GHORBANPOOR'un, üniversitemiz ESTEM Araştırrma Merkezinden Dr. Bahar DEMİR CEVİZLİDERE'nin ve Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümünden Arş. Gör. Dr. Ömer BARIŞKAN YASAN'ın araştırmacıları olduğu, ESTEM Araştırma Merkezi ve Metalurji ve Malzeme Mühendisliğinden Doç. Dr. Hüseyin AVCI ile ESTEM Araştırma Merkezinden Doç. Dr. Ayla EKER SARIBOYACI'nın danışmanları olduğu "Hegzagonal Bor Nitrür ve Tantalum Mikropartikül Takviyesi ile 3D Yazdırılabilir Biyobozunur Malzemeler İçin Hedef Doku ile Mekanik Uyumluluğun ve X-Işınlı Tıbbi Görüntüleme Sistemleri ile Görüntülenebilme Özelliğinin İyileştirilmesi" başlıklı proje, TÜBİTAK 3501 programı kapsamında desteklenmeye layık görülmüştür.

Hocamızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.