Dr. Öğr. Üyesi Hamed GHORBANPOOR

HAKKINDA

Dr. Hamed Ghorbanpoor 2018 yılında ESOGÜ Polimer Bilim ve Teknolojisi Anabilim Dalı’nda doktorasını almıştır. Doktora çalışmalarında doku mühendisliği ve rejeneratif tıp alanınlarıda çekirdek/kabuk nanolifler üzerine çalışmıştır. Daha sonra, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde Biyomedikal Mühendisliği Bölümünde iki yıl doktora sonrası araştırmacı olarak çalışmıştır. Bu sürede lab-on-a-chip sistemleri, biyosensörler ve hasta başı test cihazlar gibi gelişmekte olan mühendislik uygulamaları için mikro sistemlerin tasarımı, üretimi ve karakterizasyonu üzerinde deneyim kazanmıştır.

ÖĞRENİM DURUMU

• PhD: Eskisehir Osmangazi University, Polymer Science and Technology, 2018, Eskisehir, Turkey
  • Postdoc: Biomedical Engineering, Ankara Yildirim Beyazit University, 2020, Ankara, Turkey

ARAŞTIRMA İLGİ ALANI

Tissue engineering, Biomaterial, Lab-on-a-chip, Organ-on-a-chip, Biosensor, Nanofiber, Wound healing

ÖDÜLLER

1. Research Highlight: Front Cover: Journal of Applied Polymer Science: 137, 26, 2020
  2. The Best Project Award at the IXth UTİB International R&D Project Brokerage Event, 27-28th April 2017, Bursa, Turkey
  3. Scholarship Award for Success Scholarship Program by Turkish Scholarships (funded by Government of Turkey), Sept 2016 - July 2017, Ankara, Turkey
  4. Excellent paper award at the IAARHIES 28th International Conference on Engineering & Technology ICET, 18-19 Sept 2016, Shanghai, China.
  5. Excellent paper award at the 48th International Institute of Engineers and Researchers (IIER) Conference, 11 Dec 2015, Barcelona, Spain.

Opportunities for graduate students are available. If interested please contact Dr. Hamed.